Takto pre teba vyberáme vhodné joby
Takto pre teba vyberáme vhodné joby

Každý mesiac pre teba vyberáme niekoľko zaujímavých ponúk zamestnaní a kontraktov. Chceme ti povedať o tom, ako náš výber prebieha a prečo si myslíme, že by si mal určite niektorú z ponúk skúsiť. Prečítaj si náš blog.


Začínali sme s vlastnými skúsenosťami


Za vznikom Arivy stojí Roman. Programátor, ktorý pracoval na IT oddelení niekoľko rokov. Za ten čas nazbieral množstvo skúseností a názorov na to, ako by mala taká práca vyzerať, aby boli zamestnanci spokojní. Vie vyhodnotiť, čo mu na ktorom jobe vadilo, alebo čo bolo naopak super. Túto skúsenosť sa rozhodol vložíť do nového projektu a pomôcť ostatným dostať sa k príležitostiam jednoduchšie.

Momentálne pôsobíme v oblasti sprostredkovania práce a projektov v IT už viac ako 9 rokov. Neustále sledujeme nové trendy, a preto nám neujde žiadna ponuka, ktorá by mohla byť pre teba zaujímavá. Vďaka tomu, že rozumieme jazykom, skratkám, súvislostiam a vieme sa vcítiť do tvojich potrieb, ich vieme aj napĺňať. Venujeme sa len príležitostiam, ktoré sú zmysluplné a vedú k spokojnosti IT špecialistu aj firmy.




Konkrétne joby sú až na konci celého procesu


Počas rokov nášho pôsobenia sa nám podarilo vybudovať silné partnerstvá s viac ako 50 zamestnávateľmi v oblasti IT. Sú to priamo vývojárske firmy alebo spoločnosti s veľkými IT oddeleniami. Náš výber ovplyvňuje do veľkej miery aj to, aká je klientela týchto zamestnávateľov. To znamená, že nás zaujíma aké výzvy a technológie riešia, aký by bol charakter tvojej práce, či budeš mať na prácu pohodové alebo stresové prostredie, alebo či budeš mať možnosť kreatívne sa vyžiť.

Aby boli naše ponuky pre teba naozaj zaujímavé, vyberáme spoločnosti, ktoré si môžu dovoliť o niečo vyššie odmeny ako je trhový priemer. Prihliadame aj na to, či vo firme vládne férové prostredie alebo či ľudia v nej netrpia frustráciou zo zlých podmienok. Samozrejme, najdôležitejšia vec je, či je spoločnosť seriózna a do bodky plní dohody. Zamestnanci aj freelanceri sa rozhodujú pre joby aj s ohľadom na firemnú kultúru danej spoločnosti či ich názor, ktorým sa prezentujú na verejnosti. Snažíme sa zistiť aj to, akú fluktuáciu firma má, prečo je to tak a či vieme prispieť k jej zníženiu. Z množstva ponúk tak vyberáme také, ktoré sú atraktívne a dokážu naplniť potreby IT špecialistu na osobnostný aj kariérny rast.

Veríme, že sme výberom ponúk trafíme aj do tvojho vkusu a očakávania. Pozri si posledné joby na našom webe → ariva.sk/pozicie




Ďalšie články